Vrouwen apps

Geplaatst op: 31-03-2014

Dames opgelet: heb jij een smartphone? Vast wel. Dan zijn de volgende apps echt onmisbaar! Deze echte vrouwen apps zijn namelijk leuk, apart, fashionable of gewoon grappig. Allemaal redenen om ze te downloaden. Uiteraard zijn alle apps gratis te verkrijgen, dus je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten. Bekijk de onderstaande apps, download ze, en voorzie jouw telefoon van de nodige fun en fashion.

Fashion apps voor vrouwen

Dames en mode: dit zijn twee zaken die eenvoudig in één adem gezegd kunnen worden. Daarom is de What To Wear app van modewebsite styletoday een goede optie. Deze app geeft je dagelijkse outfit inspiratie zodat je nooit saai voor de dag hoeft te komen. Tevens kun je zo enkele fashionable combinaties uitproberen die je anders wellicht nooit had geprobeerd. Ook kun je de app fashion nieuws proberen. De app is een samenwerking tussen enkele van de populairste online fashion blogs. Je kunt direct op je mobiel het nieuws volgen van websites als Elle fashion, Amysfashion.nl, Charmingjewels.nl, Beauty freaksz en Fashionistas paradise. Download deze app dus snel om altijd helemaal op de hoogte te zijn van het laatste fashion nieuws.

Foto app; room for thought

Hoe grappig is dit: een app die je op een willekeurig moment op de dag vraagt om een foto te maken. Dit zijn waarschijnlijk niet de mooiste of spannendste foto's, maar zo zie je eindelijk wat mensen écht aan het doen zijn. Random foto's van 'het leven'. Het maakt overigens niet uit als je een dagje overslaat, want morgen is weer een dag voor een nieuwe poging.

Het fake telefoontje

Zit je in een saaie date of wil je minder eenzaam lijken in een gezelschap? Dan kun je je 'fake' laten bellen! Het perfecte excuus in veel situaties is een telefoontje. Daarom kun je een nummer ingeven én een tijd instellen en vervolgens wordt je 'gebeld'. Nadeel: deze app is alleen verkrijgbaar voor Android.