Ringtone apps

Geplaatst op: 31-03-2014

De iPhone is tegenwoordig een van de meest populaire telefoons in telecom land. Dat is niet zonder reden, want het is gewoon een zeer handig, overzichtelijk en fijn apparaat. Een groot nadeel is echter het feit dat je geen eigen ringtones op je iPhone kunt zetten.... of toch wel? Tegenwoordig zijn er namelijk diverse ringtone apps die er stuk voor stuk voor zorgen dat jij je favoriete nummers als wekker en natuurlijk als ringtone kunt instellen.

Ringtone designer

Een van de bekendste en fijnste apps op dat gebied is 'Ringtone Designer'. Met deze app kun je elk muziekbestand op je iPhone omtoveren tot een leuke en unieke ringtone. Het is heel erg gemakkelijk: kies je track, kies welke soort ringtone je wilt maken, selecteer het gedeelte van het liedje dat je als beltoon wilt gebruiken en sla je zelfgemaakte ringtone op. Tenslotte dien je je iPhone te syncen met iTunes en je ringtone is good to go. Extra fijn: de app is helemaal gratis.

Gratis HD ringtones

Hou jij van afwisseling en zou je het liefste elke persoon in je telefoonboek een andere ringtone geven? Dan zit je goed met Gratis HD Ringtones. Deze unieke en leuke ringtones zijn eenvoudig en gratis te downloaden. Je kunt de liedjes niet alleen instellen als beltoon, maar ook als wekker, alarm en als herinnering. Stel dus nu allemaal speciale ringtones in en maak van je iPhone jouw eigen persoonlijke bel apparaat.

Er zijn natuurlijk nog vele andere ringtone apps. Wanneer je op Google zoekt naar 'Ringtone Apps' dan zul je ongetwijfeld veel verschillende applicaties vinden die geschikt zijn voor jouw toestel.