Mannen apps

Geplaatst op: 31-03-2014

Iedere man is tegenwoordig in het bezit van een mobiele telefoon. Deze kun je voorzien van interessante, leuke en onmisbare apps. Maar welke apps kun jij als man niet missen? Dat vertellen we je graag, want wij hebben namelijk de top 5 mannen apps voor je!

Bieraanbieding voor de liefhebbers

De eerste is 'Bieraanbieding'. Ben jij een bier liefhebber? Ongetwijfeld! Daarom is bieraanbieding dé app voor jou. Deze app zegt je namelijk precies welk bier in de aanbieding is bij welke supermarkt. Het resultaat: altijd het lekkerste bier voor de laagste prijs. Download deze gratis app dus snel!

De perfecte app voor music lovers

Ben jij een echte muziekliefhebber? Dan is Band Of The Day de perfecte app voor jou. Met deze app kun je elke dag een nieuwe band ontdekken. Vaak blijf je namelijk toch al snel hangen bij de bekende muziek, maar het is juist leuk om eens een hele andere richting in te slaan en nieuwe dingen te ontdekken. Deze app helpt je daar bij. Luister elke dag nieuwe nummers en lees de band biografie op Band Of The Day. Download gratis.

Knoop je stropdas

Draag jij een stropdas naar het werk, maar weet je nog steeds niet hoe je het ding moet strikken? Dan is 'how to tie a tie' de geschikte app voor jou. Meer dan 30 verschillende knooptechnieken worden gemakkelijk uitgelegd in deze app. Zo kun je dus elke dag van de maand met een anders geknoopte das naar je werk. Ook kun je voor een bruiloft of ander feest eens een nieuwe knooptechniek uitproberen. How to tie a tie is gratis te downloaden voor zowel android als apple.

Omni slots

Speel jij graag spelletjes op je smartphone? Dan moet je zeker de slotmachines van Omni slots eens proberen. Er zijn er wel meer dan 80! Deze gratis spelletjes zijn te spelen via de casino app, maar ook als flashgame. De keuze is aan jou.