Evanescence & Counting Crows beltonen

Geplaatst op: 31-03-2014

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil je dit graag laten doorschemeren in je mobiele telefoon? Dan kun je nu eenvoudig beltonen downloaden met muziek van je favoriete artiesten. Van de top40 tot golden oldies: overal is tegenwoordig een beltoon van te vinden. Op deze manier kun je je gsm een eigen tintje geven en deze voorzien van je favoriete liedje als beltoon. Het is zelfs mogelijk om verschillende beltonen toe te wijzen aan verschillende contactpersonen. Zo weet je al wie er belt aan de hand van je muziek ringtone.

Evanescence beltone

De Amerikaanse rockband Evanescence heeft al behoorlijk wat hits op haar naam staan. Zangeres Amy Lee brengt graag de top liedjes ten gehore in uitverkochte concerten. My Immortal, Hello en Bring Me To Life zijn enkele van hun singles die de hitlijsten hebben bestormd. Ben jij fan van deze band? Kies dan voor een heuse Evanescence beltoon voor op je telefoon en luister elke keer als je gebeld wordt naar hun tophits.

Counting Crows realtones

Een andere rockband uit Amerika is The Counting Crows. De band is het brein achter de succesvolle nummers 'Accidentally in Love' en 'Big Yellow Taxi'. Deze liedjes zijn nu ook verkrijgbaar als leuke realtone zodat jouw telefoon een heus Counting Crows tintje krijgt.

Di-rect en Golden Earring

Ook Nederlandse bands zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod ringtones en beltonen. Di-rect en Golden Earring zijn bijvoorbeeld twee voorbeelden van Hollandse glorie die terug te vinden zijn in de ringtone hitlijsten. 'Radar Love' en 'Rollercoaster' zijn hier twee mooie voorbeelden van.