Beleggingsapps

Geplaatst op: 03-04-2015

Beleggen is een vak apart en al helemaal als je het op je smartphone moet doen. Voor sommigen is omgaan met een smartphone of beleggen op zich al een hele opgave. Maar met de handige beleggingsapps waarmee je mobiel kun beleggen, hoeft dit geen problemen meer op te leveren!

Mobiel beleggen op je smartphone

De beste mobiel beleggen apps voor aandelen zijn er voor de iPhone, iPad en Android telefoons en tablets. BlackBerry ligt op dat gebied achter, echt goede aandelen- of beleggingsapps zijn er nog niet voor dat toestel. Hieronder volgt een lijst met goede beleggingsapps op het gebied van aandelen.

  1. Plus500 trading app: een erg uitgebreide app voor de handel in aandelen, forex en grondstoffen. De app is beschikbaar voor Appleproducten, maar nog niet voor Android toestellen. Met de app krijg je toegang tot de Europese en Amerikaanse beurzen. (Review op: Hollandbeleggingsgroep.nl)
  2. Binck aandelen app: een app waarmee je kunt handelen in verschillende grondstoffen. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android. Ook krijg je toegang tot de aandelenbeurzen in Europa, de VS en Canada.
  3. Alex app: beschikbaar voor Android en Apple. Hiermee kun je beleggen in grondstoffen. Met de Alex app krijg je ook toegang tot de beurzen in de VS, Europa en Canada.
  4. Stocks app: alleen beschikbaar voor Android. Middels deze app krijg je details over aandelen en koersverloop. Het is met name een informatiemiddel om op de hoogte te blijven over de trends van de aandelenbeurzen. (Meer info op: levenmetdebeurs.nl)
  5. IEX app: met name een informatieve app, beschikbaar voor Android en Apple. Via de app wordt je geïnformeerd over de belangrijkste aandelenfondsen van de VS en Europa. (Meer info op: Eurogold international)

De toekomst van beleggingsapps

Bovenstaande lijst van apps om te beleggen, is slechts een momentopname. In de toekomst zullen er hoogstwaarschijnlijk nog veel nieuwe apps verschijnen; het is een markt in opkomst. Ook zullen de apps die nu al bestaan nog verbeterd worden en toevoegingen krijgen. Ken je een goede beleggingsapp die nog niet in onze lijst staat? Laat het ons dan weten, zodat we hem in de lijst kunnen opnemen.