Apps

Sinds de smartphones niet meer uit het straatbeeld zijn weg te slaan, is de app markt helemaal ontploft. Apps, een afkorting voor applicaties, zijn eigenlijk een soort programma'tjes voor op je telefoon of tablet. Er zijn talloze verschillende apps: van games tot sport apps en van supermarkt apps tot recepten apps. Je kunt er dus ook oneindig veel dingen mee doen. Zoek een leuk restaurant in de buurt, plan een reis met het openbaar vervoer, lees een ebook of luister naar de radio.

IPhone apps en Android apps

Veelal zijn apps specifiek verkrijgbaar voor jouw toestel. Heb je een iPhone? Dan kies je apps die geschikt zijn voor de iPhone. Heb je een Android? Dan download je een app die geschikt is voor Android. Vaak heeft elk systeem zijn eigen app store. Zodoende koop je altijd een app die goed draait op jouw telefoon of tablet. Afhankelijk van de soort app, betaal je een bepaalde 'fee' voor de applicatie. Meestal zijn ze overigens gratis, maar vaak staat er ook een klein bedragje (bijvoorbeeld €0,79) tegenover. Wanneer je een app hebt gedownload, wordt deze opgeslagen op je profiel. Wanneer je je telefoon dus reset, hoef je de betaalde apps niet nogmaals te kopen.

De toekomst van apps

Apps zijn absoluut de toekomst. Dat komt omdat mobiele telefonie steeds uitgebreider en groter wordt. De mogelijkheden op deze apparaten groeien met de dag. Waar men enkele jaren geleden alleen nog maar kon bellen met een mobiel, is het tegenwoordig een volledig draagbaar media station geworden. Daarom zullen apps nog lange tijd blijven bestaan.

Artikelen

Beleggingsapps

Categorie: Apps / 03-04-2015 08:46

Beleggen is een vak apart en al helemaal als je het op je smartphone moet doen. Voor sommigen is omgaan met een smartphone of beleggen op zich al een hele opgave. Maar met de handige beleggingsapps waarmee je mobiel kun beleggen, hoeft dit geen problemen meer op te leveren!

Mobiel beleggen op je smartphone

De beste mob

Lees meer...

Leukste smartphone games

Categorie: Apps / 03-04-2015 08:43

Wat de beste game apps zijn, blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Maar een overzicht om jou als ongeschreven blad een beetje in de goede richting te duwen, is natuurlijk nooit verkeerd. Hieronder worden enkele bekende game apps en leuke smartphone games beschreven waardoor jij je niet meer hoeft te vervelen in je vrije tijd.

D

Lees meer...

Aanbiedingen apps

Categorie: Apps / 03-04-2015 08:39

Aanbiedingen zijn tegenwoordig niks nieuws meer. We worden er dagelijks mee geconfronteerd via reclames op tv, kranten, folders enzovoorts enzovoorts. Maar iets dat nog relatief nieuw is, zijn apps die al deze aanbiedingen een op een rij zetten in één app waardoor jij eenvoudig kunt zien waar op dit moment de beste aanbiedingen

Lees meer...

Mannen apps

Categorie: Apps / 31-03-2014 14:40

Iedere man is tegenwoordig in het bezit van een mobiele telefoon. Deze kun je voorzien van interessante, leuke en onmisbare apps. Maar welke apps kun jij als man niet missen? Dat vertellen we je graag, want wij hebben namelijk de top 5 mannen apps voor je!

Bieraanbieding voor de liefhebbers

De eerste is 'Bieraanbie

Lees meer...

Vrouwen apps

Categorie: Apps / 31-03-2014 14:38

Dames opgelet: heb jij een smartphone? Vast wel. Dan zijn de volgende apps echt onmisbaar! Deze echte vrouwen apps zijn namelijk leuk, apart, fashionable of gewoon grappig. Allemaal redenen om ze te downloaden. Uiteraard zijn alle apps gratis te verkrijgen, dus je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten. Bekijk de onderstaande apps, do

Lees meer...

Ringtone apps

Categorie: Apps / 31-03-2014 14:35

De iPhone is tegenwoordig een van de meest populaire telefoons in telecom land. Dat is niet zonder reden, want het is gewoon een zeer handig, overzichtelijk en fijn apparaat. Een groot nadeel is echter het feit dat je geen eigen ringtones op je iPhone kunt zetten.... of toch wel? Tegenwoordig zijn er namelijk diverse ringtone apps die er stuk

Lees meer...