Aanbiedingen apps

Geplaatst op: 03-04-2015

Aanbiedingen zijn tegenwoordig niks nieuws meer. We worden er dagelijks mee geconfronteerd via reclames op tv, kranten, folders enzovoorts enzovoorts. Maar iets dat nog relatief nieuw is, zijn apps die al deze aanbiedingen een op een rij zetten in één app waardoor jij eenvoudig kunt zien waar op dit moment de beste aanbiedingen zijn bij jou in de buurt en hoe lang ze nog lopen.

Korting app: Vouchercloud

De laatste tijd houden verschillende ontwikkelaars zich met dit nieuwe concept bezig. Vouchercloud is er één van. In deze app vind je verschillende kortingscodes en deals van winkels en restaurants vlak bij jou in de buurt. Deze app is te downloaden van iPhone, Android, Blackberry of Windows-7 en geeft je toegang tot aanbiedingen op meer dan duizend locaties in Nederland. Aanbieding apps zijn in Engeland al jaren een succes en Nederland kan daar natuurlijk niet op achterblijven. De aanbiedingen worden ook hier steeds beter en besparen jou steeds meer geld. Zulke korting apps zijn niet alleen handig wanneer je boodschappen gaat doen en je niet meer zeker weet of de twee voor één actie nog geldt, maar ook verschillende kledingwinkels en groothandels werken mee aan zulke apps.

Jouwaanbieding

Naast Vouchercloud is Jouwaanbieding ook een ontwikkelaar die zich bezighoudt met de prijsvechters in de Benelux. Je kunt zelf instellen welke aanbiedingen getoond worden en van welke acties je liever niet op de hoogte gehouden wilt worden. De applicatie van JouwAanbieding is helemaal gratis en is te downloaden voor Iphone, Ipad en Android.

Natuurlijk zijn er nog meer aanbieding apps die continu bezig zijn met de scherpste aanbiedingen voor je op een rij te zetten. Bekijk bijvoorbeeld deze korting app of deze makkelijke prijsvergelijker. Neem gewoon eens een kijkje in de appstore en je zult versteld staan van het voordeel dat zulke apps je kunnen opleveren!